Els millors productes amb un servei professional! Guarda't la nostra pàgina!

Impostos

Preus competitius i Punts de fidelitat

Benvingut a Sports Madison!


www.sportsmadison.cat: la teva web de compra de tot tipus de productes de tennis de taula de competició on trobaràs els preus més competitius, ofertes i liquidacions per gaudir al màxim del teu esport favorit. Ofertes en les millors marques, productes exclusius i molt més ... Descobreix-nos!

Aquests imports inclouen l'impost del 21% d'IVA. Si ets resident a Canàries, Ceuta, Melilla o en un país no membre de la Unió Europea has de descomptar aquest impost.

Si et registres com a usuari, a més podràs obtenir punts de fidelitat que els podràs canviar per menys import de compra en les properes transaccions durant els 6 mesos posteriors a la data en què els has obtingut.

El Programa de Fidelitat de Sports Madison està dirigit exclusivament a les persones físiques o jurídiques que compleixin els requisits de compra i es adhereixin mitjançant el registre com a clients.
L'adhesió pel Client al nostre Programa de Fidelitat implicarà l'acceptació sense reserves per part del Client de les condicions generals d'ús contingudes en aquest web. L'aplicació dels avantatges de Fidelització és exclusiva per a compres via web.