Els millors productes amb un servei professional! Guarda't la nostra pàgina!

Impostos

Gomes - El gruix

Quin gruix triar? Molt fi o per contra un goma gruixuda?
Una goma de tennis de taula es composa de 2 làmines: la superfície exterior (també anomenada cautxú) i l'esponja interior. L'esponja sempre està sota el cautxú i vària el gruix del seu milimetratje. La regla bàsica que tot el món ha de conèixer és a major espessor major velocitat i efecte tot i que es redueïx el control i el tacte.

Des de Sports Madison t'exposem els criteris més usuals per a no equivocar-se al decidir l'espessor just per a cada estratègia de joc:

DEF i DEF+
En aquestes estratègies l'espessor de 0,5 a 1,5mm és el recomanat i més habitual. Per a cops de molt control, tallades, cops curts prop de la xarxa i, fins i tot, per a atacs sobtats amb bon moviment de canell (sobretot de revés) i tot tipus d'accions defensives. Se sol combinar la goma llisa, amb la antitop o amb pics llargs i/o mitjos.

ALL i ALL+
De 1,5 a 1,8mm sempre amb un joc actiu i positiu. Per a colpejar controladament, bloquejar i combinar diversos tipus de cops allround amb efecte. Amb aquests gruixos es pot variar des del cop tallat fins a l'atac de velocitat limitada amb precisió. Hi ha jugadors que fins i tot arriben fins als 2,0mm La goma sol ser preferentment llisa i, en ocasions, pic curt en un costat.

OFF-, OFF i OFF+
De 1,9 a 2,3mm (Maximum) per a desenvolupar atacs en totes les seves formes possibles: agressivament, enganyosament, bloquejos nerviosos, fer smashes, potents cops de topspin amb diferents nivells d'efecte. En aquestes estratègies la velocitat és l'arma fonamental i el nivell de control ve dau al limitar l'espessor o ralentir les possibilitats d'atac amb fustes més lentes. Les gomes englobades en aquest àrea solen ser principalment llises, com a màxim un pic curt en un costat.