Els millors productes amb un servei professional! Guarda't la nostra pàgina!

Impostos

Fabricar una fusta

Fabricar una fusta de tennis de taula és tot un art. Un fabricant amb coneixements ha de ser capaç de combinar diferents tipus de fusta òptimament, treballar els materials sense que perdin les seves característiques, assegurar un treball curós en els detalls més inapreciables i mantenir el prestigiós toc de cada tipus de fusta. Aquest art ha de combinar-se amb modernes tècniques de fabricació i profunds coneixements del tennis de taula per a poder desenvolupar fustes de màxima qualitat.

Les fustes YASAKA estan fabricades a Suècia i són el resultat de la col•laboració entre diversos professionals: el fabricant de fustes i els més experimentats jugadors i entrenadors del món. Són distribuïdes per a Espanya des de Sports Madison des de fa molts anys.

Totes les fustes YASAKA estan dissenyades i fabricades a Suècia, per experimentats i altament motivats treballadors, utilitzant les tècniques més modernes i la millor maquinària.

Bàsicament hi ha 2 factors que determinen les prestacions d’una fusta:
- La qualitat i característiques de joc de les làmines.
- El disseny (forma, longitud, amplària) del mànec i la forma de la fusta (làmines).

YASAKA ofereix un complet assortiment de fustes de gran qualitat concebudes per a cada tipus de jugador. Cada model té característiques especials de velocitat, control i sweet spot (zona òptima de contacte).
Els tipus de mànecs dissenyats estan basats en l’amplia experiència dels tècnics, entrenadors i jugadors. La gamma inclou sempre 3 versions: recte, còncau i anatòmic. El mànec xinès (penholder) també és possible de subministrar en alguns models.

La forma de les fustes YASAKA s’ha dissenyat per a obtenir una combinació òptima de potència, tacte i centre de gravetat per a obtenir el famós “equilibri YASAKA”.