Els millors productes amb un servei professional! Guarda't la nostra pàgina!

Impostos

Enviaments ràpids

Totes les comandes realitzades abans de les 14:00 seran enviades des dels nostres magatzems de Barcelona el mateix dia si el mètode de lliurament triat és urgent!

Les comandes enviades per correu s'enviaran 2 dies a la setmana. Els retards poden ocórrer si necessitem investigar els errors comesos durant el procés de compra o qualsevol altra irregularitat. Per evitar demores, si us plau, assegureu-vos de confirmar l'exactitud de tota la informació de facturació i enviament.

Mètodes d'enviament i temps de lliurament

Sports Madison ofereix les següents opcions d'enviament:

Per a comandes nacionals (Catalunya, Espanya peninsular i les Illes Balears)

- Missatgeria Urgent: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments d'articles voluminosos (pilotes) o pesants (taules, tanques, robots... ) requereixen un període de 2-4 dies laborals
- Correus (Espanya peninsular i les Illes Balears): 2-5 dies laborals
- Correus (Canàries , Ceuta i Melilla) : 5-15 dies laborals

Per a comandes dins de la Unió Europea (excepte illes portugueses, franceses, italianes així com Suïssa i Noruega)

- Missatgeria Urgent: 2-6 dies laborals depenent de la distància del país de destinació respecte a Barcelona)

Per a comandes internacionals fora de la Unió Europea:

- Correus (10-30 dies laborals)

Si tria el mètode d'enviament de missatgeria urgent, depenent de la seva direcció, mida del paquet i pes de la mercaderia, la seva comanda serà enviada a través d'una dels següents agències:

- Seur, DPD o TNT

Si decideix el servei postal, la seva comanda serà enviada a través de Correus i ha de recollir el paquet de la seva oficina de correus local.

En rares ocasions, els terminis de lliurament reals poden estar subjectes a factors fora del nostre control, com ara la durada de la seva resposta a qualsevol sol•licitud si la comanda necessita informació addicional, les condicions climàtiques adverses, i altres retards del transportista. Si encara està indecís sobre quina opció d'enviament és l'adequada per a les seves necessitats, si us plau truqui al (+34) 933 095 430 o (+34) 933 005 743.

Important: En el càlcul dels terminis de lliurament, s'ha d'excloure el dia en què la seva comanda és enviada, els caps de setmana i algunes festes locals i/o nacionals.

Opcions d'enviament i tarifes per a comandes web

Sports Madison ofereix missatgeria urgent i servei postal, depenent del tipus de productes que vol comprar i el país de destinació. Hem trobat aquestes opcions com les més segures, eficients i a un preu raonable. Per veure les opcions d'enviament i el cost, simplement poseu els articles que li agradaria sol•licitar a la cistella de compra i escolliu el país en el quadre desplegable de la pàgina de compra.
Tingueu en compte que les dates d’entrega són només estimacions i no podem garantir els terminis de lliurament per a les comandes internacionals. Els retards poden ocórrer si necessitem verificar el seu ordre o en el cas de condicions meteorològiques adverses o altres retards de duana o de la companyia de transports. Tingueu en compte que enviem la informació de seguiment urgent per correu electrònic, mentre que el seguiment de la informació del servei postal ofereix informació més limitada. De tota manera, sempre pot comprovar l'estat del seu enviament al seu compte (per a usuaris registrats).

Drets i impostos d'Importació

Tingueu en compte que la seva comanda internacional pot estar subjecte a certs drets duaners d'importació, impostos i taxes imposades pel seu país al lliurament. Aquestes càrregues no s'inclouen en els preus i costos d'enviament que apareixen a Sports Madison. Com importador de la mercaderia, vostè ha de complir amb les lleis i regulacions locals i pagar tots els drets, impostos i honoraris. En conseqüència, li recomanem que es posi en contacte amb la seva oficina de duanes local per a una estimació dels impostos i drets aplicables que es pugui carregar sobre lliurament i per obtenir més informació.