Els millors productes amb un servei professional! Guarda't la nostra pàgina!

Impostos

Gomes tennis taula - La duresa de l'esponja

La duresa de les gomes és un aspecte bàsic i importantíssim per a poder desenvolupar una bona tècnica en la formació dels jugadors. En general, tots coneixen el que és una goma tova, dura o una goma amb toc, però pocs ho associen amb els graus de l'esponja. Podem classificar les gomes en 4 tipus segons sigui la duresa de l'esponja:

GOMES DURES
Formada per aquell conjunt de gomes l'esponja de les quals té una duresa que oscil•la entre els 47.5 i els 50 graus. Les seves característiques fonamentals són la rapidesa i el seu alt poder de rebot. Destinades a jugadors OFF+ de potents cops i tècnicament bons.

GOMES MITGES
Aquí s'engloben el grup de gomes més nombrós del mercat. L'esponja està produïda al voltant de 42 a 47 graus de duresa per a habilitar el joc ofensiu basat en la velocitat, l'efecte i un control relatiu.

GOMES TOVES
Desenvolupen un joc vari-ofensiu on predominen els efectes i els topspins. La duresa de l'esponja oscil•la entre els 37.5 i els 41 graus. Tot i que es controlen força bé, sempre són una mica menys efectives a l'atacar que les gomes mitges i dures.

GOMES MOLT TOVES
De bon resultat a mitja distància de la taula i en el topspin contra topspin amb velocitat moderada. La seva esponja està per sota dels 37 graus i de toc molt noble. Són gomes amb prestacions d'alta elasticitat i un control notable.