Els millors productes amb un servei professional! Guarda't la nostra pàgina!

Impostos

Canvis i devolucions

Devolucions
¡ Sports Madison vol que vostè estigui satisfet i que la seva compra compleixi amb les seves expectatives ! Si no està 100 % satisfet, pot tornar el seu article (s) per a un canvi o reemborsament complet (excepte despeses d'enviament) dins dels 15 dies naturals posteriors a la compra. Les devolucions han d'estar sense utilitzar, en la mateixa condició que les va rebre, i amb l'embalatge original.

En el cas que la mercaderia inicialment s'hagi enviat a ports pagats es restarà un import de 10 € (IVA inclòs) per a Espanya Peninsular i Portugal i 20 € a Canàries, Balears, França i resta de països de la UE.

És important que a la recepció de la seva comanda, inspeccioni l'enviament acuradament primer i asseguri l'estat del mateix. Si hi ha alguna pèrdua o dany, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres immediatament el mateix dia, faci fotos i marqui en l'albarà del transportista qualsevol defecte visible com "Rebut amb desperfectes" o "Trencat". No s'accepten devolucions per defecte de transports passades 24 hores de la seva entrega segons normativa vigent.

Instruccions de devolució
Per a les devolucions, si us plau, seguiu les següents instruccions. La forma més fàcil de retornar la mercaderia és per correu o qualsevol altra companyia de transports a la nostra adreça (el cost d'enviament ha d'estar pre-pagat pel client). Si vostè es troba a Catalunya, Espanya peninsular, illes Balears o Portugal (sense incloure les Canàries, Ceuta, Melilla, Madeira i les Açores) i desitja que li recollim la mercaderia, simplement poseu-vos en contacte amb nosaltres per rebre instruccions de devolució.
Un formulari de devolució (o un altre document com a còpia de la factura...) han d'acompanyar la sol•licitud.
Les devolucions han de ser enviades a:
D.M.V. Sports Madison, S.L.
C/LLULL No 48-52, 6è, 3a
08005 Barcelona

Canvis
La nostra política a Sports Madison és fàcil. Simplement torni els articles que no vulgueu utilitzar amb el procés de retorn normal. Per descomptat, el producte (s) no ha d'estar utilitzat i en el seu embalatge original.
Roba amb serigrafies o estampacions addicionals i pales muntades a petició del client no són possibles de canviar.
En qualsevol moment, pot realitzar una nova comanda (per telèfon o correu electrònic a pedidos@sportsmadison.com) per al nou producte (s) que vol comprar en lloc del que voleu canviar.
Un cop rebem el producte (s), si us plau permeti entre 3-7 dies per al canvi pel seu nou producte (s).

Reintegrament de la seva compra
Per tramitar la devolució de l'import de la seva compra, tots els productes han de ser retornats en el seu embalatge original, sense alteracions, incloent totes les etiquetes del producte (s). La roba ha d'estar neta i sense rentar, amb totes les etiquetes originals i sense pèls d'animals domèstics, pèl humà, olors de fum, ni taques de maquillatge.
El calçat no ha de ser usat i ha d'incloure l'embalatge original, en perfecte estat. Si va a tornar les seves sabates, no els utilitzeu després d'haver-los provat.
Les caixes de les sabates, de les fustes i altres envasos de productes no han de tenir cap tipus de cinta adhesiva o qualsevol altra etiqueta d'enviament enganxada.
Sports Madison rebutjarà els articles retornats en condicions invendibles.
Un cop rebem el producte (s), i acreditem seu correcte estat, permeti, si us plau, entre 3-7 dies per a reintegrar el valor de la seva compra mitjançant devolució de l'import o creació de crèdit al seu favor.
Recordeu que la despesa és d'enviament no és reemborsable.

Garanties
Tots els articles que venem tenen garantia dels fabricants contra defectes de fabricació. Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres si creu que la seva compra és defectuosa i Sports Madison reclamarà al fabricant.
Per tramitar la garantia Sports Madison necessita rebre el producte (s) origen de defecte per a la seva avaluació, excepte per a les taules de tennis de taula. Seguiu les instruccions de devolució, si us plau.
Sports Madison es reserva el dret a no acceptar canvis, reintegraments, cancel•lacions o fer ús de la garantia de qualsevol comanda d'un client amb el que existeixi una disputa per la manca de pagament d'una comanda anterior.